Jdi na obsah Jdi na menu
 


DiKMike (mike1339)

4296035913.png

 

 

 

 

 

 

Postavení v týmu: Leader, zakladatel a správce, admin webu týmu Obrazeka serveru
Bydliště: Velká Bíteš
Věk: 42
Nejoblíbenější prostředí: Alpine, Coast
Hraji na: klávesnici
ICQ: 308609539
 Email: Mike.Free@centrum.cz

 

DiK SV18 (mirek)

ObrazekPostavení v týmu: člen, sponzor DiK serverů
Bydliště: Praha
Věk: 51
Nejoblíbenější prostředí: všechna
Hraji na: klávesnici
ICQ: 394776864

 

 

DiK BravoF (bravof)
ObrazekPostavení v týmu: člen
Bydliště: Dvůr Králové
Věk: neřeknu :)
Nejoblíbenější prostředí: mimo ty co nejezdí jak slimáci a Bay všechny
Hraji na: klávesnici
                                        ICQ: 463370784

DiK Miloš (milos)

imag0119.jpgPostavení v týmu: člen
Bydliště:
Věk: 47
Nejoblíbenější prostředí: co mě jde
Hraji na: klávesnici


 

 DiK Sir Petr (van_petr)

ObrazekPostavení v týmu: člen
Bydliště: Chomutov (Jirkov)
Věk: 34
Nejoblíbenější prostředí: vše
Hraji na: klávesnici

                                      ICQ: 350402783

DiK Don57 (don57)

ObrazekPostavení v týmu: člen, stavitel tratí
Bydliště: Cheb
Věk: 64
Nejoblíbenější prostředí: nemám (když je dobrá mapa,tak se mi líbí vše)
Hraji na: něco na klávesnici a něco na gamepadu
ICQ: 481243351

DiK War-beer (Dav)

ObrazekPostavení v týmu: člen
Bydliště: Otrokovice
Věk: 49
Nejoblíbenější prostředí:Stadion,Bay,Coast pro relaxaci a plná lednice
 Hraji na: klávesnici

DiK Garf (lex-de)

Obrazek Postavení v týmu: člen
Bydliště: Pardubice
Věk: 52
Nejoblíbenější prostředí: Všechna pokud mě jdou :-))
Hraji na: klávesnici
ICQ: 211242408

 

 

 

DiK Klárka (klarinka03)

tiger_cub-1258.jpgPostavení v týmu: členka
Bydliště: Ostrava
Věk: 28
Nejoblíbenější prostředí: stadion (MP)
Hraji na: klavesnici
ICQ: 

 

DiK Renie (renie42)

dsc_9630.jpgPostavení v týmu: členka
Bydliště: Police nad Metují
Věk: 38
Nejoblíbenější prostředí: Coast, Stadium, Canyon
Hraji na: klavesnici
ICQ:

 

 

DiK Lucifer Dave (lucifer_davetm2)

lucifer.jpgPostavení v týmu: člen, admin serveru DIK-Red Bull X-Trial (TM2Canyon)
Bydliště: Děčín
Věk: 46
Nejoblíbenější prostředí: Coast,Island ,Canyon
Hraji na: klávesnici, volantu
ICQ: 681458254

 

 

DiK Vachy (vachy)

Postavení v týmu: člen
Bydliště: Kolová u Karlových Varů, v současnosti Ostrava
Věk: 27
Nejoblíbenější prostředí: Stadium a Coast
Hraji na: klávesnici

Shaman

Postavení v týmu: čestný člen týmu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

PF2023

(DikSirPetr, 1. 1. 2023 13:19)

Všem všechno nejlepší do nového roku, hlavně zdraví a přijďte také zajezdit TM :)

TM united

(Klarisa, 8. 4. 2021 16:42)

Ahoj kluci, chtěla jsem se zeptat, zda jde někde stáhnout placená verze United.Bojim se že jsem Cd s vypálenou hrou někde zasantrocila a netuším zda je znova sehnat. Zda jde vypálit přes Steam nebo tak. Děkuji za radu. k

Re: TM united

(Zase ja, 8. 4. 2021 22:09)

Už nic už to mám

Som robot alebo nie ?

(Koala, 3. 11. 2020 14:22)

Teda to je sila, nikdy som si nemyslel ze este stranky budu exzistovat, tak vas zdravim, bohuzial na TM sa uz asi nestreneme, alebo ze by? Ale to by sa muselo stat nieco uzastne. Navrhujem Vianoce. Ked dozijeme. PS si ty Administrator asopn over ci sa tu da nieco postovat :)

Re: Som robot alebo nie ?

(DiKMike, 22. 11. 2020 22:16)

Hoj méďo, vánoc se určitě dožijeme, a klidně můžou být na TM, nebo MP. Vše je tam přistarém, servery běží, na některý i chodí hráči :)

Caute

(wardav, 10. 10. 2020 14:28)

Zdravím Dikouše, stále na vás myslím. Nebudu jmenovat, kdo všechno jste mi přirostli v souvislosti s touto hrou k srdci a doufám, že se srazíme na nějakém tom srazu v České Třebové. Roky plynou a je čas je trošku pozdržet k naší spokojenosti. Dav

Re: Caute

(DiKMike, 16. 10. 2020 14:29)

Taky zdravím, jen poznámku. DiK nikdy neměl sraz jako samostatný tým, na to nás nikdy nebylo dost, vždycky jsme se "přilepili" k někomu dalšímu. Aktuální situace neumožuje naplánovat sraz, ať už kdekoliv a s kýmkoliv. Doufám, že se situace v budoucnu zlepší, držte se lidi :)

Caute

(wardav, 10. 10. 2020 14:27)

Zdravím Dikouše, stále na vás myslím. Nebudu jmenovat, kdo všechno jste mi přirostli v souvislosti s touto hrou k srdci a doufám, že se srazíme na nějakém tom srazu v České Třebové. Roky plynou a je čas je trošku pozdržet k naší spokojenosti. Dav

Pinch Your Blood Stress Checked

(Aunsonnacheaph, 24. 7. 2018 0:06)

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-cialis-en-pharmacie/

SREAM PLESK - 17.11.2015

(wardav, 17. 11. 2015 23:39)

Redakce Sream Plesk : Dobrý den pane – můj ty kluku kolenatej – Wardave, konečně si můžeme povšimnout taků volaaků zmenu v hentem vašem chatu.
Wardav : ano pane redaktore, konečně se kdosi ozval na naše téma „být či nebýt“.
Čet jsem pečlivě příspěvky našich členů, tedy jen jednoho, Koaly a musím říct, že konečně se mi rozsvítilo a konečně vidím, že jsem tohoto mírumilovného méďu asi nechťa napadl ve vašem seriozním článku jako nového zájmového člena ZS. A ono to tak není, on do to byl vtažen snůžky intrik a výmyslů našeho rádoby DiKtátorského šéfa.
Redakce Sream Plesk : Jak to myslíte DiKtátorského šéfa ? Šak Mik DiK je milovník zvířat (Kikina a Kačenka ).
Wardav: a právě proto, asi mu to zvířolezectví přerostlo přes hlavu a zatáhl to do svého spolku klubu přátel zvířat a zvířat a zvířat i nevinnů, prírodnů, naturálnů Koalu. A já na to skočil ( Já husa blbá).
Redakce Sream Plesk :Pokud je to tak tak co navrhujete ? Co s tím bude dál ? Co Váš tým ? Co ? Viz koment DIKAMIKA „jen změny týkající se defacto mě jako současného "šéfa" a pravidel, která nebudou vázana na TM.
Wardav : No já mu to z vysoka ser… teda prdím, týmu a TM si hledím.
Ke komentu Koali možem len napisať – nikdy som si nemyslel, zeby Koala chtel prebrat sefovo místo, Koala ma do DiK tymu dostala (ano to je stará dobrá pravda ) , proto bojujem za tym taky aky je, bez mikových migrén, proto bojujem za nas za všetkych bez zvěřinových hodů, proto bojuji za klub dobrých a pevných sráčů, co se dokáží alespoň jedenkrát za rok sejít, dobře se najíst, dobře popít. Proto bojuji proti – teď už vím – mikovým migrénovýcm hlasovacím anketám a výlevům „ bý,t či nebýt“ pořádný sráč nebo přizdisráč! A Koalu vyzivam na suboj pořádných clapov na buducom sraze, kde na bude bez zvierat krasne a blaze !

Redakce Sream Plesk : No myslím si pane, že hlavně váš leader neboli šéf by se měl zamyslet sám nad sebou nebo-li jak my muži říkáme zamyslet se nad svým „můžo“ a nevytvářet dusno a zpívat Nad Tatrou sa blýska hromy divo bijů, a Slovací Tatranský čaj pijů …
A také CZ: Kde domov můj, kde domov můj, tratě hůčí po lučíinách, dobré pití teče po krajinách…

Wardav : Ano na závěr bych rad podpořil stávajícího člena našeho klubu Koalu, který se právem ozval v našem blogu, či jak sa tyto útržky nazývají v setrvání zde v našem bočním tzv. klubu v takovém tom normálním emocionálnímu konzumním teamu. A MIKOvi chcem nakopat prdel hlavně za ULTRA debilní anketu, za jeho neukojených chtíč „Chtít či nechtít“, kterým nasadil korunu svému šéfování.

SREAM PLESK - část 1

(wardav, 8. 11. 2015 21:58)

Redakce SREAM PLESK D.I.K. c.o.®
Dobrý den, po krátcé aktuální odmlce si nelze povšimnout, že tu máte nějaké podezdřelé ticho. Žeby v týmu DiK probíhaly nové změny k zapsání do nových spolků dotovaných Evropskou Unií? ( ZS nebo ZKS nebo ZKD) opravdu nějaké ty super změny vedoucí k lepšímu a Super změnovýmu ?.

DiK wardav .. Trochu se budu snažit zlehčit napjatou týmovou situaci a možná ji tím ještě zhorším. Ono víte pane radaktóre, tady je těžko se komu zavděčit, tady je každá rada drahá, nebo řečeno slovy klasika "Babo raď". Já si stojím za svůj názor uveřejněný ve vašem seriózním magazínu, nebo časopise,. Proto bych rád řekl následující. Vy mě pane radaktore dáváte zapravdu, mě už doma ani v týmu nikdo neposlouchá, jsem jak kůl v plotě a připadám si jako poslední zbylé "I" ze slova DIK, valí se na mě nové názvy ZS = Zájmový Spolek , ZSD = Zájmový Spolek Důchodců, ZSD&P Zájmový Spolek Důchodců&Přizdisráčů.
Proto bych byl rád kdybyste uveřejnil moji DIK chvilku poezie.

Redakce SREAM PLESK D.I.K. c.o.®
DIK Wardave, Ano bezevšeho. jak se tato báseň bude jmenovat a jaké téma určitě zajímá už možná nexistujícího týmu mamutů.

Moje ne-báseň, spíše poezie popisuje dnešní dobu, náladu a prostředí ve kterém žijeme, není to nic světoborného, pouze takové lehké podzimní naladění struny. Struna a ladička již několik století patří k sobě, chce to jen dobré uši , sluch, zvuk a spřízněné dvě duše, které najdou společný tón. V dnešní době frekvenční vlnu, prostě takový oddychový čas být někde na chvíli spolu.

Redakce SREAM PLESK D.I.K. c.o.®
To zní báječně, jako bych se vrátil zpět o mnoho tisíc let za Mamutami.

DIK Wardav
Ale to zase ne pane redaktore, se začnu červenat až na prdeli, opadnou mi z ní štětiny do manželčiny květiny. Že vy se mi snažíte zde něco naznačit Vy jeden redaktorskej....

Redakce SREAM PLESK D.I.K. c.o.®
Ale ne ozisi to opravdu ne, ne ne ne, ty ty ty jeden kujóne, to bychom probrali až v zákulisí studia příště, radě ji se vraťme k vaší melancholické podzimní básni. Tak šup se sní.
DiK wardav. No to je přesně to co nás hubí.Takoví psíci, křečcia, koňi, uchylujeme se ke zvířatům, ano Mike je pěkná svině a tady to po zvířatech zvoní( ne voní ale smrdí - komenář wardava ), všechan čest, ale co ho napadlo je v mozku lest.

Re: SREAM PLESK - část 1

(DiKMike, 10. 11. 2015 19:01)

Víš dejve seš mimo mísu už od.... už dlouho. Meleš nesmysly, který se netýkají současných aktivit. Jestli si myslíš, že podobnou slohovou prací někoho oslníš, seš na omylu. Víš podobný řeči vedl svýho času Reggi, před tím, než prohlásil, že pokud budeme hrát TM2...

SREAM PLESK 8.11.2015 - část 2

(wardav, 8. 11. 2015 21:56)

Redakce SREAM PLESK D.I.K. c.o.®
Wardave , Co si myslíte o sekci "domácí mazlíčci".
DiK wardav. No to je přesně to co nás hubí.Takoví psíci, křeči, koňi( ano to jsou důstojná zvířata) a fotka krásné paní, která se na koňu prohání mi dává sílu. Ale, uchylujeme se ke zvířatům, ano jak jsem již řekl, Mike je pěkná svině a tady to po zvířatech zvoní - ne voní ale fakt smrdí.,

Redakce SREAM PLESK D.I.K. c.o.®
Položím Vám tedy zase otázku, kterou jsme si již položil, tedy naložili, či odložil, nebo souložili , aj jajajaj ani nevím, dívaje se na Vás pane Wardave mě trochu dochází seriózní redaktorská slova bych raději byl s Vám v zákulisí znova...

Redakce SREAM PLESK D.I.K. c.o.®
Co si teda myslíte o novém super názvu Zájmový Spolek.

DiK wardav. Pane redaktore, tento název se mi v krku příčí a chce se mi blít. Tento název je tak poddůstojný, že se mi ani nechce tady žít.
Představte si , příklad a nedej bože ...tým SQS, kdy nějaký tupec ho přejmenoval na ZQS = Zájmový Qlub Sráčů ? To by asi členové klubu nerozchodili 1000 + milion let .
Prostě držím a podporuji tradice, kvalitu a čestnost našemu teamu. Sice držím hubu, ale jsem zde, abych podpořil to,co jsme a co budeme, nehodlám se z chlapa měnit na muže. Jsem zde jako chlap a ne emancipovaný cap.

Redakce SREAM PLESK D.I.K. c.o.®
Jejda, vy jste mi ale dal ( teda nedal, já čekal, že bude nějaké to můžo a Vy nemůžo a Vy takhle , ) Já se se snad picnu ty chlape jeden můžový.
No ale teda jste mi poslal do redakce krásnou báseň , sice bych v tom čekal více romantiky, ale budiž ty jeden bujóne.
DiK wardav :
Tak dobrá, je to takové, vlahé, lehce sychravé podzimní povídání o jedné krásné DIK paní. Jsem nafotil pár hezkých podzimních fotek, které hodlám Mikovi poslat místo úchylných domácích mazlíčků. Domácích týmových ničitelů, kteří se zde drží. Je to pro mě zkáza že DIK TEAM se přejmenovává na ZS (zájmová sráza ). Je to pro DIKponižující že DIK TEAM se mě spolek lehce zájmovující
Redakce SREAM PLESK D.I.K. c.o.®

SREM PLESK 8.11.2015

(wardav, 8. 11. 2015 21:54)

Melancholická poezie by Wardav :A bylo ticho a mlha

A bylo ticho, Bylo ticho a dokonce venku mlha ( po Slovensky je to hmla )
Bylo takové ticho a mlha, že jsem se bál.
Bylo tak velké ticho, že jsem se ani nenasral.
Bylo takové ticho, že jsem se strachy obával,
že na záda mi někdo tajně teple dýchal.
Ale to byl jen můj teplý, tichý prd,
Který přes mé růžové tanga a triko vzhůru se vzlínal.
A já se k členům DiK směle díval.
Byla taková mlha, že eSVéčko neviděl z okna své staré eMBéčko
Byla toková mlha že Kuby neviděl své dosavadní dluhy.
Bylo takové ticho a mlha, že Koala sa z toho malem posrala.
Byla venku mha silná, že Smajla začala být doma pilná.
Mlha a děsné ticho venku.
Přimělo Mika ukrýt koupelnouvou kačenku.
Mike na to neřekl ani popel.
Je vypláchl z kačenky sopel.

Ticho a mlha(hmla), která by se dala krájet
Na TM dobrý čas by nebylo možné zajet.




Je zde i Super Koala, co sa lehce nasrala,
Slezla ze stromu a podpořila zajmový spolek
Je člen a vlastník 1. akcií
Na zbylých 99% zvířatka naplijí,
Protože to team zabíjí.
Takový to byl medvěd zdatný
Do důchodu se žene se spolkem statný-m.
Chce to změnu a pořádnou,
Nejlépe nově zbarvenou vlajkou a s Koalnou
ZS = Zájem Sráčů a ne rekreační tým DiK rváčů.

Mlha, která by se dle Rákosníčka dala krájet,.
Mlha která zabrání k Rákosníkům na nudle zajet
Mlha jako sviňa.
Podržet svińský tým je sakra dřina.
Možná by to chtělo vypustit z láhve nového DIK Džina
Vypuštěného z láhve, čerstvého a lehce odvážného,
Ale jen by to možná by to chtělo nového člena ...
asi ne prostě jen zasrlého z doby kamené.
Co nemá srdce po 10ti letech zlomené.

Prostě a navždy držím DiKů, svoje palce.
Jsem stále zde a podporuji mladé starce.
Jsem zde abych byl !
A nečelil kravinám jako DiK-senilnil !

Wardav forever naserver tlučhubodDIKserver


Vydáno 8.11.2015 , redakce SREAM PLESK D.I.K. c.o.®

Wardav v deníku SP část 1a2

(wardav, 4. 11. 2015 22:55)

Rozhovor novináře s obyčejným týmovým DiKem. Téma "ZS = Zájmový Spolek"
Redakce SREAM PLESK se zaměřila na aktuální téma teamu DiK "ZS = zájmový spolek."

Redakce SREAM PLESK

Dobrý den, jak jste přišli na takový , řekněme výborný nápad že DiK TEAM přejmenováváte na (ZS) "Zájmový Spolek". Zní to jakoby někdo z vašeho vedení chtěl udělat tunel a nebo opravdu dostal výborný nápad jak inovovat váš zastaralý, nefungující a chátrající tým ?

DiK Wardav :

Ono víte, my jsme stále spolu a vidíme se občas na různých lukrativních serverech. Pak se jednou za rok sejdeme i s ostatními týmy jako je například SQS atd. No a pak když po pár pivech a štamprlích si někdo řekne, sakra tady je potřeba udělat nějakou super změnu, změnu v dobře fungujícím systému, změnu pro zmatení normálních týmových a zajetých lidí, no a tak nás ( někoho z výše postavených ) napadlo proč neudělat BOMBU. Proč neudělat SUPER BOMBU - změnu, která převrátí DiK fungující svět.

Redakce SREAM PLESK:
Jaké byly ohlasy na tuto vaši inovativní jak říkáte SUPER BOMU - ZMĚNU k lepšímu ?

DIK Wardav :
Cituji nazor jednoho z našich teamových členů Koalu ... "Keby sme sa drzali toho hesla ( každá změna vede k horšímu ) ( to bylo mé heslo pane redaktore wardava) stale lovime mamuty a zijeme v jaskyniach, nechapem preco bazirujes na tom nazve, ale preco udrziavat nieco co zjavne aspoon ja porusujem, myslim tym pravidla.

Redakce SREAM PLESK D.I.K :

No a co si teda myslíte jak pokračovat, jak dále inovovat DIK TEAM, tedy ZS ? Zájmový Spolek nebo třeba jak jste nyní mimo mikrofon navrhl "ZKD- Zasloužilý kroužek důchodců?"

DIK Wardav :

Cituji dale už nyni možna budouciho člena (ZS) Koalu : ja si myslim ze je to stale o ludoch, ktori zdielaju stejny nazor na hry a svet ako taky, stale si rad zahram s vami vsetkymi, ale udalosti z posledneho mesiaca ma donutili k zamysleniu a konstatovaniu ze "lepsi svet si musime zasluzit",berte to ako chcete, ale ja si myslim ze to chce zmenu, svet sa meni, menime sa aj mi, a bud sa prisposobime, alebo vymrieme ako "dochodcovia" :D

Redakce SREAM PLESK:

Je to pěkný názor,ale co tedy dál, myslíte , že změna názvu týmu z DIK TEAM na Zájmový Spolek ( klub přizdisráčů - názor Wardava) pomůže nečemu a pozvedne dřívější TEAM na třeba SREAM ?

Wardav v deníku SP část 3

(Wardav, 4. 11. 2015 22:53)

DIK WARDAV :

Všimněte si pane redaktore, že stále používám důstojnou předponu před svým NIKEM - Týmem MIKEM (DIK ). Já říkám NE , nově připravovanou změnu na ZS, která nás prý pozvedne, jak a čím nevím , a která možná zlepší nás svět a dokonce nás donutí k zamyšlení ? Ale já stále říkám NE, NEtřeba měnit svět který je fungující a krásný, jsme možná dinosauři, ale žijeme. Vezmeme - li si vytvořené podnebí a vytvoříme-li novou moderní rezervaci ZS-zájmového spolku, tak brzy vymřeme, protože se oplotíme vysokým plotem s ostnatým drátem od ostatních. A vymřeme, ne po meči, ale po hovadině.
Nás nezocelí ZS ( zájmový spolek) ani nic jiného, nás zocelí a drží to, čím stále jsme.

Jsem přesvědčen, že při posledním srazu TEAMU DIK a SQS - ne nového ZS "zájmového klubu důchodců a přizdisráčů" došlo k nedorozumění a někdo při slabé chvilce vyjádřil, že by to chtělo super změnu. Možná tím po pár štamprlích chtěl říct "Super Ženu", ale v tom přívalu iontových nápojů jsme asi zřejmě špatně rozuměli.

Redakce SREAM PLESK:

No a jak se k tomu vyjadřuje šéf dosavadního nezměněného důstojného klubu DIK MIKE ?
Wardav prozatimní a tímto poslední tiskový mluvčí. ... Víte on prý vyjádřil nějakou obavu o udržení zastaralého - nebo zasralého - chátrajícího teamu a tím vyhlásil anketu ZS ( zájmový spolek = klub přizdisráčů ). No a možná zde byla i trochu melancholie a erotického kontextu, prostě těžko říct. MIKE už pro tento tým pracuje řadu let a drží ho pohromadě, je vidět i na něm že zub času a hráčů na něm zanechává stopy. Proto ho rád podpořím a podporuji v udržení DIK TEAMU do dalších 100 let.

Vydáno 4.11.2015 , redakce SREAM PLESK D.I.K. c.o.®

DIK TEAM vs. Zájmový spolek - odpoved na původ vseho :)

(wardav, 1. 11. 2015 21:52)

DIK TEAM vs. Zájmový spolek
(wardav, 1. 11. 2015 21:49)
jak psal Mike, jak psal SVéčko, jak psal Koala.
Byl jsem trochu nasratý, protože" zájmový spolek" mi zní jako zájmový kroužek s animátory moderního světa, s bio potravinami a keci o moderní způsobu života bez práce. Bio jsem vždycky měl a za komančů, pak přišla revoluce a vše začalo výkrádat a ničit a pak vozit z jiných zemí. Dnes si musím číst obsah masa v párcích a sálámech, mléko neobsahujeVápník. |No a po 25 letech se hrdě vracíme hrdě k poctivým věcem , mléko s a Vápníkem, maso od řezníka jak má být.
Tým Mike je starý klasický tým bez vykradení a costsavingu, tým DiK Mike idyž nejezdíme jak jsme jezdívali je stále zde a starý poctivý. Tým DiK Mike je to co já stále ctím.
Omlouvám se za kritiku různé zvěře, ano patří k Vám vy lehce náchýlní .
A jsme taky aki chceme byt. Koala napsal. A ja říkám co už řekl známý Murphy :"Každá změna vede k horšímu"
Prostě Vám jen chci říct, že "zájmový spolek" mě zní jako "brigáda socialistické práce" nebo "klub důchodců" Prostě nechápu proč měnit staré dobré časy. Ikdyž se vidíme mizivě, tak jsme tu a nebudu Vám a nemusím opakovat, že ikdyž tu nejsem, tak jsem stále s Vámi. Až budu mít víc času začnu prudit s fotkama. To že hrajete jiné hry je mi šumafuk. Hlavní pro mě je že jsem DIK TEAM a ne "usraný zájmový spolek". Hlavu vzůru a vydržte vy poserové ! Dav. Jsme tu jen jednou a jsme tu stále staré dobré DIK TEAM Jádro, a ne nic jiného. Počkejte na dalším srazu, já to řeknu Miťovi, co jste vymysleli za GIGAhovadinu. Jo a kdybych měl být členem DIK zájmového spolku, tak se opravdu hned pozvracím - upřímně.

DIK TEAM vs. Zájmový spolek - původ všeho

(wardav, 1. 11. 2015 21:51)

DiKMike: Chtěl bych se touto cestou omluvit všem, které jsem v poslední době urazil, poslal do prdele či do jiných temných míst a požádat je o odpuštění za moje blbý kecy. Zároveň bych je chtel požádat, aby mi dali chvíli času, než budu opět znovu vstoupit do jejich báječné společnosti. V současné chvíli toho stále ještě nejsem schopen.
DiKMike: hele dejve netahej sem Kikinu, přečti, co psal SV18, pač přesně tak je to myšleno. TMF jezdi stabilě světově tak 100 lidí, naráz jich ani 30 online nenajdeš (nebavím se o freezone). DiK samo bude nadále, otazka zní v jaké podobě.
Koala: P.S. Sme taky aki chceme byt, a Dawe vobec nezalezi na to ci sme team. p.p.s? Je to ciste moj nazor, zariad sa ako chces.
Koala: odhliadnuc od toho co tu uz bolo povedane, skus si priznat ze nemas stale pravdu. a ked pochpis sa ozvi, mail mas.
sv18: Zdar Dawe,ono ani tak nejde o spolek domácích mazlíčků,jako spíš o úpravu řekl bych.Kolik z členů jezdí TM pravidelně,a jak dlouho si budem ještě TM užívat než nakonec skončí?Hrajem spousty jiných her ať už hromadně,nebo sólo.No a to je to co chtěl myslím Mike podchytit,aby tým běžel a fungoval dál.Zdá se mi žes to špatně pochopil a proto napsal to cos napsal.Potkat se jednou za rok na srazu je dobrý,výborný a nepřekonatelný ale není to málo?Vzpomeň na dobu kdy jsme se potkávali xkát týdně na TM a dneska-je to bída.Víc jak TM hrajeme na Steamu jiné hry.Takže nezvracej a neházej flintu do žita. Jde jen o pokus jak přežít další desetiletí.Ta anketa je jen průzkum nálady v podpalubí-abych tak řekl- co si kdo myslí,takovej lehkej závan demokracie v dnešní době. Nic ve zlém.Tolik můj názor a pohled na věc. SKAL a DiKu ZDAR
wardav: Miku ,takovou hovadinu vyplodíš po 10ti leté práci tady ? Ty chceš po sta letech proměnit DiK na zájmový spolek ? Ses posral v kině, jak říkají Moraváci.
wardav: A Miku a co MODEL "KIK TEAM" (KIKINA TEAM ) ? jak říkal Bolek Polívka "NESER" Ano jsem pro změnu na zájmový spolek, to zní tak půvabně a melancholicky až se mi chce zvracet. Nemáš ta náhodou v tom spolku domácí mazlíčky ? Opravdu sorry za starou dobrou TM. Těším se na příští sraz bez domácích mazlíčlů a hlavně bez MODELŮ. prudič nvých priditelu ... Dav Ale neboj na srazu tě rád uvidím vymodelovanýho a SORRY FOR MY CRITICISM. wardav
wardav: Ted sem Vas pratele prisel pozdravit.Jsem rad ze zijete a jsme ad ze ziju s Vai. ALE.... 1. Miku. Mej zdravy rozum, drz TYM. 2. MY te mame radi i bez čokla ( sorry my internal feeling) 3. Jsme stále zde a ty nevytvářej hovadské ankety jako ! současný model mě vyjhovuje / ne ! A co sraz ? Tolik dobrých lidí se sešlo, Tolik dobrých hráčů se zájemně potkalo "face to face", tolik fajne české / slovenske muziky , kořalky jsme poznali a vypili. A Ty nadhero napises tuto anketni hovadinu ? Asi jsem kozerva, ale srazy DIK a kluků kteri jsou kolem mi dava poetickou a gigantickou silu, a beze zbytecnych zvirat tento sraz vždycky rad uvitam (modelnikenahovno). Kdo by jel po pristani z USA do Otrokovic a za Vami / Nami , aby Vas rad videl, dobre a fajn kluky, kteři fandi TM, Kdo by jel z Norka a pil Koalousovu limonadu a kdo by jel z jinych vísek poznat nas vescky DIK a SQS ... Miťa .. Kubyho atd - asi nejakej tvuj novy model ? NE ,MY jsme tu a Ty ? Ja jsem tento rok jel a a prijel z USA na knop abych vas potkal ( to same Meda ) jsem za to rad. Ja sem zde rad l s vámi. A SERU TI na nový anketni KIKINA MODEL. Kdo je MODEL, ať je MODEL a Ty MIKU nepruď z hovadiama, Nebo se cítíš jak MODEL ?
wardav: Miku, tu "tvoji slavnou anketu" model " hned smaz prosim, zavnani mi to tu bulvárem. A to navazuji na triezvy názor normalneho člověka/medveda Koaly. DAV. A Uz to nikdy / viacej nezkusaj ! Také hnusne hovadiny ! Jsi ses památl ,nebo tě pes sežral ?

DIK TEAM vs. Zájmový spolek

(wardav, 1. 11. 2015 21:49)

jak psal Mike, jak psal SVéčko, jak psal Koala.
Byl jsem trochu nasratý, protože" zájmový spolek" mi zní jako zájmový kroužek s animátory moderního světa, s bio potravinami a keci o moderní způsobu života bez práce. Bio jsem vždycky měl a za komančů, pak přišla revoluce a vše začalo výkrádat a ničit a pak vozit z jiných zemí. Dnes si musím číst obsah masa v párcích a sálámech, mléko neobsahujeVápník. |No a po 25 letech se hrdě vracíme hrdě k poctivým věcem , mléko s a Vápníkem, maso od řezníka jak má být.
Tým Mike je starý klasický tým bez vykradení a costsavingu, tým DiK Mike idyž nejezdíme jak jsme jezdívali je stále zde a starý poctivý. Tým DiK Mike je to co já stále ctím.
Omlouvám se za kritiku různé zvěře, ano patří k Vám vy lehce náchýlní .
A jsme taky aki chceme byt. Koala napsal. A ja říkám co už řekl známý Murphy :"Každá změna vede k horšímu"
Prostě Vám jen chci říct, že "zájmový spolek" mě zní jako "brigáda socialistické práce" nebo "klub důchodců" Prostě nechápu proč měnit staré dobré časy. Ikdyž se vidíme mizivě, tak jsme tu a nebudu Vám a nemusím opakovat, že ikdyž tu nejsem, tak jsem stále s Vámi. Až budu mít víc času začnu prudit s fotkama. To že hrajete jiné hry je mi šumafuk. Hlavní pro mě je že jsem DIK TEAM a ne "usraný zájmový spolek". Hlavu vzůru a vydržte vy poserové ! Dav. Jsme tu jen jednou a jsme tu stále staré dobré DIK TEAM Jádro, a ne nic jiného. Počkejte na dalším srazu, já to řeknu Miťovi, co jste vymysleli za GIGAhovadinu. Jo a kdybych měl být členem DIK zájmového spolku, tak se opravdu hned pozvracím - upřímně.

DiK Smajla

(Smajla, 14. 9. 2014 20:58)

Ahoj, ahoj, jsem ráda, že jsem u Vás v týmu :-)